Reactie Adriana Stuijt aan Antifa

Door Adriana Stuijt

21 december 2003

Aan Antifascistische Actie Amsterdam

Van Adriana Stuijt, oud-ZA journaliste

Beste Antifa's

Ik vond het vervelend voor jullie groepje actievoerders dat het buiten in de kou moest blijven om pamfletten uit te delen (donderdagavond, 18 December) bij het maandelijkse politieke café van de Stichting Meervrijheid in Amsterdam om te betogen tegen het vertonen van de ZA TV-documentaire "Bloody Harvest". Graag stuur ik hieronder dus aan de desbetreffende leden van Anti Fascistische Actie Amsterdam informatie zodat ze ook echt eerst weten waarover ze eigenlijk actie aan het voeren waren.

Ik zal in de toekomst bovendien ook aan de organiseerders van zulke avonden vragen of de politie ook uitgenodigd kan worden - zodat we het gezamelijk kunnen bekijken, vooral om jullie ongegronde angst niet verder te versterken dat er misschien een stukje verscholen "fascistische propaganda" in zou kunnen zitten? Ik ben ook uitgenodigd om mijn eerstvolgende voordracht binnenkort bij een liberale politieke partijvergadering te houden. Hiertijdens vertoon ik dus weer "Bloody Harvest" en ik zal deze details, zodra bevestigd, ook aan jullie sturen. Jullie hoeven van mij dus echt niet in de kou te blijven staan.

Het kwam op mij persoonlijk trouwens wel wat vreemd over dat jullie groepje dus eigenlijk actie aan het voeren waren ter ondersteuning van de vele duizenden criminelen die ongewapende mensen van alle rassen op het Zuid-Afrikaanse platteland aanvallen en verkrachten, beroven, verminken, doodschieten.

Hier de slachtofferlijst van de afgelopen drie jaar, bijgehouden door Crime Busters of South Africa. En laat ik ook de waarschuwing Genocide Watch niet onvermeld laten.

BLOODY HARVEST:
Zie ook de Zuidafrikaanse website over "Bloody Harvest", (vervaardigd door Susan Puren, CNN's voorlaatste "African Journalist of the Year"). En het officiële ZA politierapport

Vriendelijke groet,

Adriana Stuijt
http://www.censorbugbear.com

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl