Meervrijheid in Veronica-gids

Door Redactie

16 januari 2003

Een bezoeker van deze site wees ons op de Veronica TV gids van deze week waarin enkele politieke sites worden beoordeeld (bladzijde 136). Twee aan de linkerzijde van het politieke spectrum en twee aan rechterzijde. De schrijver ervan is duidelijk niet links aangelegd en is niet zo gecharmeerd van de heren en dames van Kafka. Over Meervrijheid schrijft men:

"Een van de betere sites waar bezoekers kunnen lezen wat bepaalde schrijvers van naam en faam vinden en daar weer op reageren of reageren op de reacties. In ieder geval een open site met ontzettend veel goed geschreven stukken. In dat licht moeten we vooral Bart Croughs noemen, die naast zijn columns voor HP/De Tijd ook voor deze site schrijft. Deze site is absoluut een eye-opener over bepaalde zaken."

Het is aangenaam te vernemen dat het vele werk van alle betrokkenen wordt gewaardeerd. Alle vier recenties staan ook op de Veronica webstek. Over Fundamenteel.nl wordt eveneens positief geschreven. Bij elkaar misschien al genoeg reden voor de rakkers van Kafka om Veronica fascistisch te noemen?

De gids is naar eigen zeggen het grootste magazine van Nederland met een oplage van rond het miljoen. Heeft het ANWB magazine echter niet een hogere oplage? Maar ja, daar staan voornamelijk wat suffige reisverslagen in en advertenties voor Duitse kuuroorden, waarmee het waarschijnlijk de twijfelachtige eer heeft het meest ongelezen magazine van Nederland te zijn. Misschien ook een bokaal waard.

Hoe het ook zij, de bezoekerscijfers van Meervrijheid (waar wij sowieso niet over te klagen hebben - het aantal groeit nog elke maand met ongeveer 20%) zullen hierdoor waarschijnlijk verder stijgen. Onze dank gaat dus uit naar de redactie van de Veronicagids.

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl