Walk for capitalism

Door Redactie

25 november 2002

Dit jaar wordt de dag van het KAPITALISME op de eerste zondag in december ( 1 december) over de hele wereld gevierd. Nu echter niet alleen met een "walk" maar ook op allerlei andere manieren. In België vindt het feest plaats in Brussel, en in Nederland in Rotterdam.

Arjan van Eersel (secretaris LP) organiseert CELEBRATE CAPITALISM in ROTTERDAM. Hij schrijft ons:

"In ruim 180 steden over de hele wereld zal in dit kader de "Walk for Capitalism" en "Celebrate Capitalism" worden gehouden.

Ik organiseer voor Nederland de dag van het kapitalisme. Dit evenement zal dit jaar worden gehouden in Rotterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 Verzamelen voor café/restaurant Engels, dit is bij de halte van lijn 20, naast Centraal Station. Hier is tevens een parkeergarage voor de mensen die met de auto komen.

14:30 "Walk for Capitalism" door het centrum van Rotterdam. Dit is een wandeling door het centrum van Rotterdam waarbij we af en toe even zullen stoppen voor het uitdelen van folders/flyers en om te discussiëren met omstanders over het kapitalisme. Het eindpunt zal het Binnenwegplein zijn.

17:30 "Celebration". Dit is een diner bij Chinees/Indisch restaurant Jasmine Palace aan de Westblaak te Rotterdam (achter het Binnenwegplein).

Aan de deelname van de "Walk for Capitalism" zijn geen kosten gebonden. Wel zou het leuk zijn als je iets meeneemt dat met kapitalisme te maken heeft; Denk hierbij aan een spandoek of een leuke/originele outfit o.i.d.

De kosten voor het diner bedragen € 15,- per persoon, dit is wel exclusief drank.

Aanmelden kan via http://www.celebratecapitalism.nl

Of door een email naar info@libertarischepartij.nl te sturen en onderstaande gegevens in te vullen:

Ja, ik kom zondag 1 december a.s. naar Rotterdam en doe mee met de viering van het kapitalisme.

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:

Eet je mee: (JA OF NEE INVULLEN)

Indien je mee-eet dan VOORAF de kosten voor het diner storten op giro 9430515 t.n.v. de Libertarische Partij, Laan van Meerdervoort 415, 2563 AR, 's-Gravenhage. Let erop dat je bijdrage VOOR 1 december binnen moet zijn. Aanmelden voor het diner is bindend.

---------------------
Na opgave krijg je een bevestiging per email met routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Arjan van Eersel"

Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl