WelingelichteKringen.nl Online

Door Redactie

13 februari 2009

Welingelichtekringen.nl is een initiatief van Gerard Driehuis, Henk Steenhuis en Thieu Vaessen, alle drie voormalig lid van de hoofdredactie van HP/De Tijd.

Over de website:

Welingelichtenkringen.nl wil de schat aan informatie die op internet te vinden is, beter toegankelijk maken voor het Nederlandse publiek. We willen een gidsfunctie vervullen, en onze lezers op de hoogte houden van het allerbeste dat de journalistiek wereldwijd te bieden heeft.

Uit de internationale media maken we dagelijks een selectie van bijzondere artikelen, zowel van commentaren als van opvallende nieuwsberichten en achtergrondverhalen. We volgen dagbladen, tijdschriften en blogs, variërend van The New York Times, Le Monde, The Guardian, El País en Die Welt tot The Economist, Der Spiegel, L'Express, Slate en The Huffington Post.

Van belangrijke artikelen maken we een synopsis en geven we de link naar het oorspronkelijke stuk. De selectie wordt gemaakt door ervaren journalisten. Mensen die op regelmatige basis een bijdrage willen leveren, kunnen zich melden bij

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl