Het vervolg van de Ron Paul rEVOLution

Door Vincent de Roeck

2 september 2008

De "Campaign for Liberty" gaat van start!

Vincent de Roeck schrijft: 

Nadat duidelijk werd dat Ron Paul het onderspit had moeten delven tegenover John McCain in de Republikeinse voorverkiezingen, en nadat de Libertarische Partij tevergeefs beroep had gedaan op Ron Paul als kandidaat, investeerde hij zijn resterende campagnefondsen in een nieuw project: de “Campaign for Liberty”. 

Op 2 september 2008 vindt in Minneapolis (Minnesota) het kick-off-evenement van deze campagne plaats: de “Rally for the Republic”. Naast Ron Paul zelf zullen ook andere politici zoals Jesse Ventura, oud-gouverneur van Minnesota, Barry Goldwater Jr., oud-congreslid voor Arizona, en Gary Johnson, oud-gouverneur van New Mexico, op deze rally hun opwachting maken, net zoals tal van bands, artiesten, professoren en activisten. Onder hen zijn Grover Norquist, de charismatische leider van de “Americans for Tax Reform”, Tucker Carlson, hoofdanalist bij MSNBC, en professor Thomas Woods van Columbia University waarschijnlijk de meest bekende.

Aimee Allen, de lead-zangeres van de bekende groep “Unwritten Law”, zal op de rally o.a. het officiële campagnelied van de “Ron Paul Revolution” opvoeren. [...] De éénmansgroep Marc Scibilia brak met zijn politieke ballade “Hope Anthem” het afgelopen jaar pas echt door in de Verenigde Staten. [...] Tenslotte wordt ook uitgekeken naar het optreden van Rick Ellis, een croonerband die furore maakt op privé-feesten en in de voorprogramma’s van tal van grote artiesten, en hun nummer “Ron Paul, Ron Paul”, een remake van “New York, New York” van Frank Sinatra. 
Lees verder.

En volg het festijn rechtstreeks hier.

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl