Het verschil tussen Democraten en Republikeinen

Door Ingezonden

1 april 2008

Met de Amerikaanse verkiezingen in aantocht is het belangrijk te weten wat de verschillen zijn tussen de Democratische en de Republikeinse partij. Gelukkig is er een nieuw boek dat de verschillen haarscherp uitlegt.

Dit monumentale werk is geschreven om de belangrijkste vraag ter wereld te beantwoorden: is het slimmer om een Democraat te zijn of een Republikein? Het maakt niet uit hoeveel we lezen, televisie kijken, studeren en discussieren: we horen deze vraag nooit direct gesteld worden. Het gebeurt vaker dat we onder druk van schaamte voor een politieke partij kiezen dan dat we die keuze intellectueel beargumenteerd maken.

Maar nu is er een boek dat je de weg wijst zodat je zelf kan beslissen en weten tot welke partij je behoort. Het boek is het resultaat van uitgebreid onderzoek en nauwkeurige studie. Het onthult alle sterke tegenstellingen tussen de twee partijen. En het beste nieuws: je hebt het boek in mum van tijd uitgelezen. 

Kijk hier voor het boek!Op MeerVrijheid verscheen in 2004 dit artikel over de verschillen tussen de Democraten en de Republikeinen. Hoewel de poppetjes er nu anders uit zien, is het nog altijd uiterst actueel.

Gerelateerde links:
- Libertarisch manifest

Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl