Ron Paul merchandise

Door Redactie

17 december 2007

Gisteren haalde Ron Paul meer dan 6 miljoen dollar op voor zijn presidentscampagne en brak daarmee alle records. Het lijkt erop dat de grassroots beweging rondom Ron Paul een werkelijk serieuze bedreiging gaat vormen voor het Amerikaanse politieke establishment.

In aanloop naar de Amerikaanse presidentverkiezingen is er ook op deze site veel aandacht besteed aan Ron Paul. Hij krijgt terecht veel steun van libertariërs uit Nederland. We kunnen ons dan ook voorstellen dan er mensen zijn die hem meer dan alleen in woord willen steunen en bijvoorbeeld een petje of een t-shirt van Ron Paul zouden willen aanschaffen. Helaas is het echter alleen toegestaan aan Amerikaans staatsburgers om via de RonPaul2008 winkel merchandise te bestellen.

We hebben echter een Amerikaan gevonden die hiermee wil helpen. Eerst willen we inventariseren of er überhaubt mensen zijn die inderdaad graag iets zouden willen bestellen. Dus als je iets wilt bestellen laat het ons weten via ronpaulmerchandise@live.nl en laat meteen weten wat je wilt bestellen, in welke kleur, welke maat en hoeveel.

Hou rekening met transportkosten en met de (schommelende) wisselkoers. Natuurlijk laten we voordat we definitief gaan bestellen iedereen weten met welke extra kosten en welke koers er rekening gehouden moet worden.

W.Q. Backhuys 


Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl