Liberty Seminar - Leuven, België, 14-20 juli 2007

Door Redactie

5 april 2007

Van 14 tot 20 juli vindt in Leuven het eerste internationale zomerseminarie van het Liberaal vlaams Studentenverbond (LVSV) plaats. Het LVSV organiseert dan in samenwerking met het gereputeerde Institute for Economic Studies en het Ludwig von Mises Institute Europe het "Liberty Seminar".

Dertig studenten uit verschillende landen worden samengebracht om liberale voordrachten te beluisteren over recht, politiek, economie, sociologie en geschiedenis, om te discussiëren en om de eigen intellectuele achtergrond te versterken. Hiervoor wordt een panel van internationale academici aangetrokken. Dit concept van het Institute for Economic Studies bestaat reeds meer dan twintig jaar en is bijzonder succesvol gebleken in het versterken van de achtergrond van jonge intellectuelen.

Vele honderden studenten namen er in het verleden al eens aan deel. Steeds beschrijven zij het als een week die een belangrijke impact had op hun intellectuele achtergrond, en die zeer belangrijk is gebleken voor hun loopbaan. Het is ook een prachtige ervaring vanuit het oogpunt van de persoonlijke ontwikkeling, gezien de internationale contacten die men legt, en waarbij het leren kennen van elkaars cultuur, achtergrond en ideëen centraal staat.

Deelname aan dit seminarie is volledig gratis, op reiskosten na.

Voor inschrijving en meer informatie, ga naar http://www.libertyseminar.be

Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl