Zoetzuur: zesenzestig spraakmakende columns van Syp Wynia gebundeld

Door Syp Wynia

12 oktober 2006

Door cijfers en feiten op een rijtje te zetten analyseert Syp Wynia in zijn wekelijkse columns in Elsevier hoe politiek en pressiegroepen elkaar een handje toesteken, zonder dat zij zich bekommeren om het belang van de Nederlandse burger.

Politici, ambtenaren en instanties die van de overheid leven, volgen Wynia's columns daarom met argusogen: wie wordt er nu weer te grazen genomen?

In Zoetzuur zijn zesenzestig spraakmakende columns gebundeld die Wynia tussen het voorjaar van 2002 en de zomer van 2006 in Elsevier publiceerde. De eerste verscheen in de turbulente meidagen van 2002, toen Pim Fortuyn werd vermoord en de paarse regeringspartijen een grote nederlaag leden.

De bundel eindigt met het einde van het tweede kabinet-Balkenende, dat de burgers door een periode van zuur naar het beloofde zoet zou leiden.

Speciale intekenprijs
Zoetzuur verschijnt op 19 oktober 2006.
U kunt het boek (216 pagina's) nu alvast bestellen voor de speciale intekenprijs van € 7,50. Dit is inclusief verzendkosten.

Ga voor meer informatie naar www.elsevier.nl/zoetzuur

Over de auteur

Syp Wynia is columnist en redacteur van het opinietijdschrift Elsevier.

Syp Wynia heeft geruime tijd als journalist gewerkt voor de politieke redactie van het Parool en is later werkzaam geweest in Brussel. Deze ervaringen hebben hem veel kennis verschaft over zowel de nationale als internationale politiek. De opgedane kennis komt uitstekend van pas bij zijn huidige werk bij Elsevier, waar hij in zijn columns het beleid van de overheid aan een zeer kritische blik onderwerpt. In 2004 sprak hij over Europa op het politiek café van MeerVrijheid. Wynia is niet verbonden aan de Stichting MeerVrijheid.

Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl