'Kut Marokkanen'

Door Sven Andersson

21 maart 2002

De toch altijd zo politiek correcte Rob Oudkerk is 'uitgegleden'. Zo heet het als een progressief iets zegt als 'kut Marokkanen'. Als Pim Fortuyn zegt dat het hier knap vol is heet het 'racisme'. Snapt u het nog? Rob Oudkerk was die man die zo 'verontrust en geschokt' was over de grote aanhang van Fortuyn, de man die zei dat 'men in het multiculturele Amsterdam gelukkig niet zo over allochtonen denkt als in Rotterdam'. Inmiddels weten we hoe hij er zélf over denkt als hij zich buiten het bereik van de media waant. Zijn échte mening dus. Geen excuus of 'nuancering' kan daar nog wat aan af doen.

Zijn opinie over Marokkanen is niet het enige wat aan verandering onderhevig is onder invloed van de camera. Zijn mening over de Amsterdamse kiezer was vóór de verkiezingen (zie hierboven) totaal tegengesteld aan die van na de verkiezingen, terwijl de uitslag hier geen enkele aanleiding toe gaf. Op de vraag van Cohen 'wat zou er gebeurd zijn als we hier ook een soort Fortuyn gehad hadden?' luidde het antwoord van Rob 'Precies hetzelfde, want het blijven natuurlijk kut Marokkanen'. Hoe zit dat dan met die volgens Rob zo multiculturele Amsterdammers? Ik dacht dat die zo anders waren? Rob lult dus maar wat als hij een camera ziet, alles voor de macht. En dat van de man die een frisse wind beloofde in bestuurlijk Amsterdam. Ik vind die wind nou niet bepaald fris, Rob. De PvdA heeft voor de zóveelste keer bewezen na de verkiezingen maling te hebben aan de burger. Arm Amsterdam...

Gelukkig hebben we 15 mei weer een kans om het landelijk over te doen, laten we er dan met z'n allen niet wéér intrappen alsjeblieft!

Overigens mag Rob van mij rustig 'kut Marokkanen' zeggen. Vrijheid van meningsuiting is een hoog goed, en dat geldt ook voor Rob. Als hij iets vindt mag hij dat zeggen. Ga dan alleen niet hypocriet doen over Fortuyn, en ga zeker niet achteraf je excuses aanbieden voor je mening. Dat heeft Fortuyn ook niet gedaan na het roemruchte Volkskrant interview. Dáár heb ik respect voor, niet voor draaikonten die gauw terug in het 'politiek correcte' gelid gaan staan na een onverwachte oprisping van iets wat op een eigen mening lijkt.

'Stigmatiserend' galmt het door de 'progressieve' spelonken, hét toverwoord waarmee de allochtoon behoed wordt voor alles wat ons gewone stervelingen zoal overkomt. De 'Marokkaanse gemeenschap' (ofwel de grootkoppen die beweren namens hen te spreken) is 'beledigd' en 'gekwetst'. Hierin aangevoerd door kaboutervrouwtje Fatima Elatik. U weet nog wel, die troetel-Marokkaanse van de hoofdstedelijke PvdA, die toneel verbieden 'een goede zaak' vindt. Reden waarom wij Aïsha niet mochten zien, zelfs niet in de gekuiste versie waarin de leeftijd van dit kind naar politiek correcte hoogte was opgetrokken. De pedofiele neigingen van Mohammed op de planken weergeven was kennelijk té gewaagd in een land als Nederland, dus was het meisje plotseling geen 9 meer, maar 22. De 'progressieve' waarheid is erg rekbaar.

Dit was echter nog niet voldoende voor de Elatiks in ons land, het moest en zou geheel verboden worden. 'Kwetsend voor minderheden' bleek ook nu het toverwoord. PvdA staatssecretaris Rik van der Ploeg stond erbij en keek ernaar, evenals de rest van onze immer 'politiek correcte' regering. De vrijheid van meningsuiting delfde weer eens het onderspit.

Geen wonder dat dit selectief verontwaardigde vrouwtje Elatik zich 'gekwetst' voelt, het lijkt wel of ze hiervoor is aangenomen bij de PvdA. Behalve een strijdvaardig geroepen 'Wij (Marokkanen) zijn hier en we gaan hier nooit meer weg, dus jullie (Nederlanders) kunnen er maar beter aan wennen' hoor ik weinig anders dan klachten van dit consequent in zwarte hoofddoek gehulde symbool van progressieve emancipatie. Men is érg gauw 'gekwetst' in de kringen van Elatik.

Vreemd genoeg wordt het bespugen van Nederlandse vrouwen en meisjes, en het roepen van 'Nederlandse kut-hoeren' (of andere niet te herhalen teksten) door groepsgewijs over het strand patrouillerende bendes jonge Marokkanen in deze kringen niet als 'kwetsend' ervaren. Dat komt door de 'culturele verschillen' heet het dan.

Ik vraag me af hoe lang we dit soort 'culturele verschillen' nog moeten slikken. Iemand zegt een keer 'kut Marokkanen' en de vaderlandse media loopt te hoop, de 'Marokkaanse gemeenschap' put zich op alle zenders uit in het etaleren van 'gekwetstheid', en de politiek buitelt over elkaar heen om een mening te geven. Ik heb echter nog nooit een politicus of cameraploeg op het strand gezien waar diezelfde 'kut Marokkanen' met hun verbale en fysieke geweld de Nederlandse vrouwen wegpesten. Niet 'politiek correct' genoeg zeker?

Nederland wordt wakker!

Stichting MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl