MeerVrijheid ansichtkaart

Door Redactie

3 februari 2005

Voelt u weleens de behoefte anderen te wijzen op onze ideeën en het bestaan van de Stichting MeerVrijheid? Wilt u geïnteresseerden iets geven als geheugensteun of kleine informatiebron? Dan biedt MeerVrijheid nu een ansichtkaart die daarvoor uitermate geschikt is.

Onze ansichtkaart is prikkelend en energiek van toon en nodigt mensen uit onze ideeën verder te verkennen. Het neemt geen blad voor de mond en geeft lucht aan de ergenis van burgers over toenemende overheidsbemoeienis. Het is een generiek "visitekaartje" dat je geneigd bent te lezen en te bewaren of te versturen. De ansichtkaart is met name gericht op jonge volwassenen.

Het succes van onze ideeën wordt bepaald door de mate waarin gelijkgestemden ze verspreiden. Wij kunnen niet blijven wachten op de media, de politiek en het onderwijs om vrije ideeën voor maatschappelijke problemen de wereld in te brengen dus moeten wij het zelf doen. De medewerking van onze sympatisanten is daarbij essentieel.

Maak 9,50 Euro over voor 10 ansichtkaarten (of 16 euro voor 20 kaarten) op:
Rabobank Rekeningnummer 33 44 26 839
t.n.v. Stichting Meervrijheid, Amsterdam
Voor buitenlandse betalingen: SwiftCode: RABONL2U

Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden.

Afbeelding VoorkantTekst achterkant
Je hebt als Nederlander steeds minder te zeggen over je eigen leven. Als jij als roker een kantoor deelt met collega rokers, mogen jullie toch niet roken van de overheid. De overheid vertelt studentes dat zij exacte vakken moeten kiezen, alsof zij zelf niet kunnen bepalen wat ze nuttig en interessant vinden. De overheid bedenkt nieuwe wet- en regelgeving om vrouwen over te halen jong kinderen te nemen. De overheid vertelt je wat en hoeveel je zou moeten eten en drinken. De overheid bepaalt waartegen je je moet verzekeren en wanneer je met pensioen mag gaan. Dat maak jij toch zeker allemaal zelf wei uit! Waar bemoeien ze zich mee? De overheid pikt 50 cent in van iedere euro die je verdient. Wat krijg je ervoor terug? Goede zorg? Fatsoenlijk onderwijs? Een goede bescherming tegen geweld, diefstal en fraude?

Van onze wetgeving komt nu al 60% uit Brussel. Heb jij daar ooit Ja op gezegd? Welke invloed heeft een burger? De vierjaarlijkse verkiezingen zijn een farce: de deelnemende partijen willen allemaal het overheidsbeleid beïnvloeden - geen van hen ziet overheidsbeleid als het probleem. En je wordt als kiezer ook niet goed voorgelicht, want in de media en in het onderwijs wordt voortdurend verkondigd dat het heil van de overheid moet komen. De Stichting MeerVrijheid vindt: Genoeg is genoeg. Wij komen in actie om onze verloren vrijheden terug te winnen, MeerVrijheid komt op voor de individuele, economische en politieke vrijheid van elk individu, dus ook die van jou.

Als persoon ben je niet ondergeschikt aan het collectief! Jij bent uniek en moet dus je eigen keuzes kunnen maken. Het is jouw leven! Wij publiceren en vertalen artikelen, verspreiden folders, houden voordrachten en organiseren bijeenkomsten om vrijheid de luide stem te geven die zij verdient. Meer weten? Kijk op www.meervrijheid.nl
.

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl