VVD football-team enjoys capitalism

Door Redactie

6 januari 2005

Op woensdag 15 december speelde een gelegenheids-zaalvoetbalteam van (medewerkers van) de VVD-Tweede Kamerfractie in Den Haag tegen dat van de PvdA. Een van de spelers, Mathieu Andriessen kwam op het originele idee om de eigen spelers te tooien met Enjoy Capitalism t-shirts van MeerVrijheid.

Op die manier zou het liberale idee van de vrije markt op een speelse manier worden uitgedragen. En wie weet zou de socialistische PvdA-keeper van zijn stuk gebracht worden door de provocerende opdruk en zo een bal door laten glippen.

De wedstrijd werd helaas smadelijk verloren door het VVD team maar dat kan natuurlijk onmogelijk gelegen hebben aan de t-shirts. Die zijn namelijk van gedegen katoen met een duurzaam zeefdruk logo. Dankzij de vrijheidsboodschap op de shirts was het VVD-team wel de morele winnaar van de wedstrijd.

Hieronder een foto van het VVD Team.We hopen dat vele (zaalvoetbal)teams het voorbeeld van de VVD zullen volgen. Wellicht dat de spelers van Ajax of Feyenoord belangstelling hebben. Hun hoge inkomen is ondermeer mogelijk gemaakt door de vrije markt en een bedankje zou gepast zijn. Maar te vrezen valt dat de politieke interesse gering is bij de spelers.

Wilt u ook zo'n mooi t-shirt voor slechts 10 euro? Klik dan hier.

MeerVrijheid
webmaster@meervrijheid.nl